Tijdelijke aanduiding voor productafbeelding

Showcase voor LEGO 10272 - Old Trafford Stadium

€ 144,99

Op voorraad
Levertijd: 2-4 dag(en)

Beschrijving

De stolp is op maat gemaakt voor de LEGO® versie van het Old Trafford Stadium in Manchester te Engeland. Andere modellen passen natuurlijk ook. Kijk bij de afmetingen of de vitrine geschikt is. De stolp is gemaakt van 4 mm dik acryl en de bodemplaat van 18mm dik zwart M.D.F. hout.


Afmetingen binnenkant zijn 53 cm lang, 45 cm breed en 24 cm hoog.

Afmetingen buitenkant stolp zijn 54 cm lang, 46 cm breed en 26 cm hoog.


Met behulp van professionele machines zoals lasersnijders en ovens worden de stolpen gefabriceerd. De fabricage wordt gedaan in een sociale werkplaats door mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt in Oostburg(NL). De stolp is van degelijk kwaliteit. Het speciale buigproces zorgt er voor dat de stolp uit slechts 3 platen acryl wordt gevormd. 1 plaat vormt 2 zijkanten en de bovenkant. De 2 kleinste zijkanten worden ertegen verlijmd met speciale uv-lijm. Scherpe randen worden dankzij vlampolijsten verwijderd.


De stolp wordt geleverd met siliconen onderzetters om schuiven te voorkomen. Zo staat de showcase veilig op uw dressoir of tafel. Een forse duw tegen de tafel is geen probleem. De stolp past over de bodemplaat heen en blijft daardoor stabiel zonder kans op omvallen. Kies voor de optie voorboren en we leveren de stolp met gaatjes in de bodemplaat en bijpassende schroefjes. U kunt met de schroefjes de stolp vastmaken aan de bodemplaat. Zo voorkomt u dat losse handjes aan uw kostbare model zitten.