Vitrine voor 1:8 schaalmodellen - grote versie

vanaf € 130,99

Levertijd: 2-4 dag(en)

Beschrijving

Afmetingen grote vitrine 1:8 modellen:
buitenkant vitrine: 685 mm lang * 360 mm breed * 219 mm hoog
binnenkant vitrine: 665 mm lang * 340 mm breed * 200 mm hoog
dikte bodemplaat: 18 mm
dikte acrylplaat: 4 mm


Deze vitrine wordt gemaakt in Nederland door een sociale werkplaats bij ons in de gemeente Sluis.
De keuze voor de sociale werkplaats was snel gemaakt. Het bedrijf is gespecialiseerd in professionele op maat gemaakte acryl showcases en slechts 1 km van ons verwijderd. Een belangrijk gedeelte van de werknemers heeft een sociale uitdaging, waardoor ze moeilijk een baan vinden. We steunen de mensen die niet overal aan het werk kunnen. Door de productie uit te besteden aan de lokale werkplaats besparen we veel transportkosten in vergelijking met importeren en daardoor kunnen we goed product aanbieden voor een normale prijs.

De bovenkant, ook wel stolp genoemd, is gemaakt van stevig acryl. Ze gebruiken een machine om het acryl te buigen, zodat de bovenkant en de lange zijkanten uit 1 stuk bestaat. Dit zorgt voor extra stevigheid en oogt beter. In de stolp zitten 4 kleine gaatjes voor schroefjes(zelf voorboren of ons vragen) Je kunt op die manier de stolp en de bodemplaat met elkaar verbinden, zodat niemand de stolp kan openen zonder schroevendraaier. Handig voor een huis met kleine kinderen of op een beurs waar je een duur model wilt beschermen. Een display case helpt ook heel goed tegen stof.

De bodemplaat is gemaakt van massief donkergrijs/zwart M.D.F. Een machinaal gefreesde inkeping in de bodemplaat vangt de stolp op. De uitsparing houdt de stolp stevig op zijn plaats indien tegen de kast wordt gestoten.

Levering:
De vitrine is goed beschermd tijdens verzending. Als er tijdens verzending een breuk optreedt, zullen we de beschadigde vitrine gratis vervangen. De doos bevat de volgende items:

Stolp met bodemplaat - geen montage vereist.
4 schroeven om de vitrine te bevestigen indien nodig. U moet vooraf boren met een houtboor van 2 mm of vermelden in het opmerkingenveld als u wilt dat wij het doen.
4 vilten om op de onderkant van de bodemplaat te plaatsen om te beschermen tegen schuiven.