Vitrine voor vrachtwagen schaalmodellen

vanaf € 124,99

Levertijd: 1-4 dag(en)

Beschrijving

Afmetingen: 91 cm x 25 cm x 31,4 cm (lxbxh)


De koepel is gemaakt van acrylplaten van 4 mm en vervaardigd met professionele machines. Een oven wordt gebruikt om de koepel uit te harden. Met een vlam worden scherpe randen gepolijst. Het resultaat is een sterk display.

De bodemplaat is gemaakt van 18 mm Solid Black M.D.F. hout. Het hout kan worden behandeld met vernis voor een hoogglans uiterlijk. Sommige verzamelaars veranderen de bodemplaat in een landschap voor een nog beter resultaat.

De vitrine voor vrachtwagen schaalmodellen is stabiel. De koepel valt over de bodemplaat. Een duwtje tegen de kast of tafel is geen probleem. 6 siliconen onderzetters zijn inbegrepen. Plak ze op de bodem van de bodemplaat en de vitrine kan niet meer verschuiven of krassen.

Deze vitrines worden gemaakt in een Nederlandse sociale werkplaats. De werknemers hebben een sociale uitdaging, waardoor het moeilijk is om een ​​baan te vinden bij het gemiddelde bedrijf. Toch hebben ze uitstekende vaardigheden en dat komt tot uiting in de kwaliteit van de displays. Andere bedrijven zoals JBL, StarBucks en Philips gebruiken graag hun diensten zoals getoond in deze YouTube-video.

Pre-drill optie: Voorkomt splijten in de bodemplaat als schroeven worden gebruikt om de dome te bevestigen.

Optie zelfklevende letters: alleen het grafietgrijze gedeelte is een sticker. Het zijn individuele elementen uitgesneden met een laser en voorzien van een beschermhoes. Er steken geen randen uit. Het resultaat is professioneel.

Enkele merken die onder de stolp passen:
-LEGO® TECHNIC
-POCHER® Onder andere de toekomstige ECTO-1
-DeAGOSTINI® Onder andere de RED BULL RACING RB7 van Sebastiaan Vettel